GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYORUZ

8

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, ilçe halkının memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor. Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan Çarşamba Belediyesini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan yaptığı değerlendirmede; "Ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Koltukta oturmakla hizmet olmaz, anlayışı ile vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmek için çevre Belediyelerimizi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin DÜNDAR’ı makamında ziyaret ederek hasbihalde bulunduk. Değerli Başkanımız Hüseyin DÜNDAR Bey Durağan Belediyesinin her zaman yanında olduğunu ifade ederek, Durağan’lılara selamlarını iletti. Belediyecilik uygulamalarını her şeyden önce bir fikir birliği, bir vizyon birliği olarak geliştirmeye çalışıyoruz. Belediyelerimiz arasındaki eş güdüm ve koordinasyonu artırmak ve belediye hizmetlerimizde geniş kapsamlı standartlaşma oluşturmak için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Başkanımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum."dedi.