KADİR GECESİ MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, İslam Âlemi için “Bin aydan daha hayırlı gece” olarak bilinen Kadir Gecesi’nde münasebetiyle ilgili bir mesaj yayımladı. Başkanımız; Kadir Gecesinde insanlığa, dünya ve ahiret refahına sebep olacak önemli fırsatlar verildiğini aktardı.

Bir 1 kişi görseli olabilir

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan,  mesajının devamında “Mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu gece, lütfu bol, esenliğin hâkim olduğu nurlu gecelerden biridir. Çünkü Yüce kitabımız Kur´ân-ı Kerimin bu gecede indirilmeye başlanmıştır.

Bu mübarek gece, kalplerimizin kötülükten arınması, gönül dünyamızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır. Bu kutlu gecenin birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Kadir gecesinin getirdiği esenlik ve selametin insanlığa ve milletimize hayırlar getirmesini dileyerek hemşerilerimizin bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.