"SEV" TOPLANTI

“İnsanların en hayırlısı,
insanlara faydalı olandır"

Bir eğitim köprüsü olma yolunda kurdukları Vakıfla devletine, milletine hayırlı evlatlar yetişmesine vesile olan Sinop Eğitim Vakfı yönetimi ile İstanbul'da bir araya geldik.
Sinop Eğitim Vakfı Genel Başkanı değerli hemşerimiz Mehmet COŞKUN, Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri ile hasbihalde bulunduk.
Sinop Eğitim Vakfı; çalışmalarıyla kamil ve ahlaklı insan yetiştirme, milli, inançlı değerli insanları yetiştirme, milletini vatanını seven insanlar yetiştirme noktasındaki hepimizin takdirindedir. Ben bu vakfın kuruluşunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizlerde Durağan Belediyesi ve şahsım olarak Vakfımızın her zaman yanındayız. Değerli kardeşim Mehmet COŞKUN ve yönetim kurulu üyelerine misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Rabbim yollarını açık eylesin, onlardan razı olsun.

70165433 1190230584502625 2924841748976893952 n