HİBE TOPLANTISI YAPILDI

 
Belediyemiz Koordinesinde Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından “IPARD Destekleri“ bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıya Kaymakamımız Celal Güngör, Belediye Başkanımız Necmettin Ermiş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Sinop-Samsun İl Koordinatörü Yusuf Özbey ve iletişim uzmanları Serhat Taş ile Gülay Kural, AK Parti İlçe Başkanımız Murat Emiroğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Ebubekir Yeşiloğlu, Kurum Amirleri, İlçe Tarım Müdürü, Ziraat Odası Başkanı Muhtarlar Derneği Başkanı, muhtarlar, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda TKDK uzmanları tarafından çiftçilerimize desteklerle ilgili bilgi verildi. Ayrıca çiftçilerin soruları yanıtlandı.
Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Necmettin Ermiş, üreticinin her zaman yanında olduklarını belirterek, çiftçilerimizin desteklerden faydalanmaları için Belediyemizin aracılık edeceğini belirtti. Gerekli desteğin sağlanacağını söyledi.
 
438160743 7924488904251105 4782739904595847412 n
 
Bir 3 kişi görseli olabilir
 
Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir
 
Bir 1 kişi, kürsü ve şunu diyen bir yazı 'TKDK C+ TURAIYE TURKIYE YUZYILI DESTEKLENEN İLLER IPARD PARDivetlPoganan2Fmidaog ve| Programlar 42 ilimizde uygulanmıştır. IPARD Programini ilimizin tamamında uygulayacağız. TI AESAMET KMMAG SARAUIG' görseli olabilir
 
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'TKDK' görseli olabilir
 
Bir 1 kişi görseli olabilir
 
Bir 7 kişi görseli olabilir
 
Bir 2 kişi görseli olabilir
 
Bir 5 kişi görseli olabilir
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.