RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

 Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, başta Durağanlılar olmak üzere tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

331492014 724307579072430 6520723148777826153 n

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, yayınladığı mesajda, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bir Bayrama daha ulaşmış olmanın mutluluk ve huzurunu yaşıyoruz.” dedi.

 

“Bayramlar, birlik ve beraberlik zamanlarıdır”

Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirten Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan şunları söyledi:

“Sabır, dua, kardeşlik, huzur ve inanç dolu geçen 11 ayın sultanının ardından, bizleri bayrama ulaştıran Rabbimize hamdolsun. Bu Ramazan ayında da aynı sofrayı paylaşmanın huzuru ve mutluluğunu hep birlikte yaşadık.  Bu duygu ve düşüncelerle  hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlığın ve neşenin ülkemizden ve evlerimizden eksik olmadığı, nice bayramları ailelerimizle, sevdiklerimizle huzur ve mutluluk içinde geçirmemizi diliyorum.”

© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.