DOĞALGAZI İSTİŞARELERİ

 
AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım’ın İlçemizi ziyareti esnasında sarfettiği “Durağan’a doğalgazın gelişinin takipçisi olacağız” sözünü iletmek üzere İstanbul’da Akmercan Şirketler Grubundayız.
Akmercan Doğalgaz Şirketler Grubu Yöneticisi Gazi Akmercan’ı ve Genel Müdür Yunus Keskin’i, Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanımız değerli hemşehrimiz Rüstem Tüysüz, AK Parti İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyelerimiz Mahmut Yurtseven ve Yılmaz Şahin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Yıldırım, Abdullah Tuğlu ve Zeki Aslan ile birlikte ziyaret etti.
Başkanımız: "Doğangaz'ın ilçemize bağlanması konusunu ve süreci değerlendirdik. Yıllardır hayalini kurduğumuz doğalgaza kavuşmaya az kaldı. İlçemiz için büyük önem arz eden bu önemli projeyi de hayata geçirmek bizlere nasip oluyor. Bu süreçte bizlere güç veren AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş, AK Parti İl Başkanımız Sn. Uğur Giresun başta olmak üzere emeği geçenlere ilçe halkım adına şükranlarımı sunarım."dedi.
 
306788172 2060666697459005 5443694626362237412 n
 
Bir 8 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 7 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.