İHALESİ TAMAMLANDI

 
Sultangazi Belediye Başkanı Sn. Abdurrahman DURSUN ve değerli Belediye Meclis Üyeleri ile İstanbul ziyaretimizde yaptığımız istişareler sonucu ilçemize önemli bir projeyi kazandırıyoruz.
Kardeş Belediyemiz olan İstanbul Sultangazi Belediyesinden ilçemize hibe İtfaiye Binası ve Araç Garajı yapılması için ihale süreci tamamlandı. 6.5 milyon ₺ maliyetle yapılacak ve maliyetin tamamının Sultangazi Belediyesi’nin karşılayacağı bu projede yüklenici firma belli oldu.
İnşallah en kısa zamanda Akbel mevkiinde bulunan kum ocağımızın yanına İtfaiye Binası ve Araç Garajı inşaat çalışmalarına başlıyoruz.
Projenin hayata geçmesine vesile olan #Sultangazi ilçesinin mimarı hizmet ve gönül adamı Sultangazi Belediye Başkanı Sn. Abdurrahman DURSUN’a, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Sn. Süleyman YİĞİTOĞLU’a, süreçle bizzat yakinen ilgilenen Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Yakup DALKILIÇ’a, Belediye Meclis Üyesi hemşehrimiz değerli kardeşim Murat ATBAKICI’ya, DUDEF Genel Başkanımız Halil İbrahim AKTAN’a ve emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.
Vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmek için istişarelerle çalışmaya devam…
 
305281929 2054612928064382 382522350519129683 n
 
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir yazı görseli olabilir
 
Bir açık hava görseli olabilir
 
Fotoğraf açıklaması yok.
 
Bir açık hava görseli olabilir
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.