30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

Türk Milletinin zafere giden yolda en büyük moral kaynağı şanlı mazisi ve bu maziden aldığı kutlu mirastır.
Şanlı Zafer'in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık binamız önünde düzenlenen çelenk sunma töreni ve tebriklerin kabulünü İlçe Kaymakamımız Soner Erol, Cumhuriyet Savcımız Hüseyin Tunç, Kurum Amirlerimiz, Siyasi Parti Temsilcilerimiz, STK temsilcilerimiz, Gazilerimiz, Şahit Yakınlarımız, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik.
Büyük zaferin kazanılmasında başta Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Milletimize eşsiz zaferler kazandıran tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla anıyor, #30Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.
302228811 2047428355449506 6415634154329290556 n

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir