KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Samsun Karayolları Bölge Müdürü Kenan KESKİN’i makamında Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan PEKER, İlçe Başkanımız Ahmet USTA ve İl Genel Meclis Üyemiz Hamit TOPÇUOĞLU ile birlikte ziyaret ederek, Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yürüttüğümüz çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN yaptığı değerlendirmede: "Samsun Karayolları Bölge Müdürü Kenan KESKİN Bey’e İlçemiz girişinde kazalara neden olan kavşağa Sinyalizasyon sisteminin yapılmasını, Müftülük Hizmet Binasının karşısına üst geçit yapılmasını, Gökırmak Sosyal Tesislerine (Alaçam Yolu) giden yolun Sol tarafına kaldırım yapılmasını ve (Yeşilyurt Mahallesi) Kargı-Vezirköprü-Boyabat karayolu kavşağının yapılmasını talep ettik. Bölge Müdürümüze ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

Please publish modules in offcanvas position.