VALİMİZİ VE İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİMİZİ ZİYARET ETTİ

10

İlçe Kaymakamımız Turan SOĞUKOLUK ve Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Sinop Valimiz Dr. Yasemin Özata ÇETİNKAYA’yı ve Sinop Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mehmet YÜZER’i makamlarında ziyaret etti.
Başkanımız Ahmet Kılıçaslan yaptığı değerlendirmede: “Uzun vadede halkımıza kaliteli ve hızlı hizmeti verecek donanımla İlçe Kaymakamlığımızla tasarladığımız projelerin hayata geçmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Değerli İlçe Kaymakamımız Turan SOĞUKOLUK ile birlikte Sinop Valimiz Dr. Yasemin Özata ÇETİNKAYA’yı ve Sinop Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mehmet YÜZER’i makamlarında ziyaret ettik. Sayın Valimiz ve Genel Sekreterimizle İlçe Kaymakamlığımızla ve Belediyemizce ilçemize yaptığımız ve yapacağımız yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Geleceğin Durağan’ı için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Biz, günümüz geleceğin aynasıdır diyerek yola çıktık. Amacımız bizden sonraki nesillere de; gelişen bir Durağan bırakmaktır. Bu amaçla en iyisini düşünerek planlama yapıyor, projelerimizi itinayla inceliyoruz. Geleceğin Durağan’ı için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz.”dedi.