KIZILAY YÖNETİMİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

12523868 1168760486490681 8055019848071287732 n

Türk Kızılayı Durağan Şubesi Yeni Yönetiminden Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN’a nezaket ziyareti.

Türk Kızılayı Durağan Kurucu Üyeleri Mahmut YURTSEVEN, Mevlüt ŞAHİN, Emin YANIK,

Mehmet MAVİŞ ve Ali CANLI Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN’a ziyarette bulunurken, Yeni Yönetim yaptığı değerlendirmede: “Yeni yönetimimiz ile birlikte Kamu Kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek yönetimimizi tanıtıyoruz. Sayın Başkanımıza da bizlere vakit ayırdıkları için teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni yönetimimiz ile de başarılı ve güzel projelere birlikte imza atacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; “ Yeni oluşan yönetim kurulunu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.
Türk Kızılıayı ülkemizin hatta dünyanın en önemli yardım kuruluşlarından bir tanesidir. Bu nedenle yapılan çalışmalara destek vermekte bizlerin en önemli görevlerinin başında geliyor. Türk milletinin medar-ı iftiharı haline gelen TürkKızılay’ı milletinden aldığı maddi ve manevi desteklerle her geçen gün güçlenmektedir. Bu güzide kurumun başarılı çalışmalarına bundan sonra da devam edeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Kızılay’ın Bölgemizde ve Durağan’da yürüttüğü çalışmaları da gururla takip ediyoruz.. Kısa zaman içersin de Durağan’da yürüttüğü çeşitli kampanyalar, Kızılay’ın işlevselliğinin güzel örneklerindendir. Bu faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni Yönetime ve Kızılay’a Durağan Belediyesi olarak desteklerimiz devam edecektir.”dedi.