KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

11

İlçemiz için önemli yatırımlardan bir tanesi olan Küçük Sanayi Sitesi çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçalan’ı makamında ziyaret eden Sinop Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Feridun DELEN, Durağan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İsa ÇELTİKÇİ, İlçe Başkanı Ahmet Usta, Küçük Sanayi Sitesi yer temini hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Heyet daha sonra İlçe Kaymakamımız Turan SOĞUKOLUK’u da ziyaretederek istişarede bulundu.
Çalışmalarla Durağan’ın ufkunun açılacağını dile getiren Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; “İlçemizin değişimine olumlu katkı sağlayacak olan Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Sinop Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Feridun DELEN, Durağan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İsa ÇELTİKÇİ, İlçe Başkanı Ahmet Usta ile Küçük Sanayi Sitesi yer temini hakkında görüş alış verişinde bulunduk. İlçe Kaymakamımız Turan SOĞUKOLUK’u da ziyaret ederek istişarede bulunduk. Sanayi Sitesinin kurulması düşünülen alanları yerinde inceledik. Ayrıca ilçemizin imarı ile ilgili Tarım İl Müdürlüğü Şube Müdürü Şahin KORKMAZ, Harita Teknikeri Sezgin BOSTANCI ve Ziraat Mühendisi Fatih ÜNSAL ile ilçemizin bazı bölümlerinin İmara açılması ile ilgili görüşmelerde bulunduk. Biz istiyoruz ki proje hemen hayata geçsin; ama yazışmalar zaman alıyor. İnşallah Durağan’ımıza Sanayi Sitesini de kazandıracağız.Gelişen ve değişen Durağan için gece gündüz demeden çalışacağız. Amacımız ortak bir duanın içersinde yer almak. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.