ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İlçemiz tarihi İsmail Bey Camii’nin çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “İsmail Bey cami şadırvan ve WC’leri kullanılır hale geldi. Çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. İlçemiz tarihi İsmail Bey Camii’nin şadırvan ve tuvalet sorunu Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce yapılan proje ile çözüldü. Uzun yıllardır vatandaşların rahatsız olduğu önemli bir eksik ortadan kalkıyor. İsmail Bey Camimizin bakıma ihtiyacı olan şadırvan ve bay-bayan tuvaletleri yeniden modern bir şekilde yapılarak halkımızın hizmetine sunuldu. Seçim öncesinde halkımıza vaatte bulunmuştuk. Bu vaadimizi yerine getirdiğimiz için son derece mutluyuz. Bazı eksikler var onların giderilmesi için çalışmalara devam ediyoruz.”dedi.