GENÇLİK MERKEZİ İHALE EDİLİYOR

İlçemiz kapalı spor salonu yanına Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ‘Gençlik Merkezi’ inşaatında ihale aşamasına gelindi.

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Gençlik Merkezi ile ilgili yaptığı açıklamada: "Gençlik Merkezi inşaat ihalesi 24.03.2017 tarihinde yapılacaktır. Gençlik Merkezinin yapım süresi 450 gündür. Amaç; gençlerin ruh ve beden sağlıklarını koruyarak, boş zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirebilecekleri, sorumluluk bilinçlerinin gelişerek yetenekleri ile ilgili farkındalıklarının artarak, grup çalışmaları ile araştırıcı kimliklerinin ön plana çıkmasını sağlamak olan Gençlik Merkezi sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapabilecek bir mekân olarak Durağan halkına hizmet verecek. Böyle bir tesisisin ilçemize kazanılmasından dolayı Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Nazım MAVİŞ’e , Gençlik Spor Bakanlığına, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, Sinop Genclik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne, personeline hem halkım adına hem de şahsım adına teşekkür ediyorum."dedi.

17021580 1469831236383603 5542860437209296616 n

Please publish modules in offcanvas position.