BAŞKANIMIZIN 10 KASIM MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79'inci yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

14956046 600091643516525 3564318260363513746 n

Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün ülkemizin ebediyen var olmasının en büyük mimarlarından birisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün üstünden 79 yıl geçti. Atatürk milletimiz ve vatanımız için her zaman en özel yerlerde olacaktır. Yaşadığımız toprakların asla düşman eline bırakılamayacağını tüm dünyaya gösteren Atatürk bugün hala kalplerimizin en güzel yerinde bulunmaktadır. Kendisi iyi bir lider olmakla birlikte ülkesi için gelişim ve değişim için ilkeleri ile gelecek nesillere de örnek bir ülke bırakmıştır. Ülkemizin en büyük kazanımlarından birisi ise şüphesiz Cumhuriyet olmuştur. Ayrıca vatan topraklarının düşman eline bırakılmayacağı ve Anadolu'nun bir Türk yurdu kalacağı onun önderliğinde verilen mücadele ile tescillenmiştir. Atatürk'ün açtığı yolda onun düşünceleri ile vatanımız nice asırlar yaşayacak ve durmadan ilerleyecektir. Bizler de bugün onun düşünceleri ile ülkemizin lider ülkeler arasında yerini alması için durmaksızın çalışmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle; Kurtuluş Savaşı Önderimiz ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun silah arkadaşlarını bir defa daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”dedi.