BAŞKANIMIZ KOLTUĞUNU İREM’E DEVRETTİ

1999

2001

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, koltuğunu devretti. Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN’ı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Erhan ARSLAN, 4. Sınıf Öğretmeni Dilber NESLİHANOĞLU ve 4. Sınıf Öğrencisi İrem ÇELİKKOL ziyaret etti. Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencisi İrem ÇELİKKOL, Durağan Belediye Başkanlığı görevini Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN’dan devraldı.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN “Sizler ülkemizin umudu, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcilerisiniz. Sizlerin yüreklerinde o sonsuz sevgi bir çığ gibi büyüyerek, tüm insanlar arasında sevginin, saygının ve hoşgörünün temellerini oluşturacak. Sizlere yaşanacak bir ülke, şehir bırakmak, yarının Türkiye’sine sizleri hazırlamak ise bizlerin görevidir. Sizler aklın ve bilimin ışığında ilerleyecek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkacaksınız. Geleceğin büyükleri çocukların, daha iyi şartlarda yetişmeleri için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, idareci, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilerim. “dedi.