OKULLARI ZİYARET ETTİ

12920538 980022555427349 4695791718574559829 n

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ve okulları ziyaret etti. Başkanımız KILIÇASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. İstek ve taleplerini dinleyerek kendileri ile sohbet etti.
“Yatırımın en önemlisi ve en hayırlısı eğitime yapılan yatırımdır”
Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN yaptığı değerlendirmede: “ İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım YURDAGÜL, Şehit İbrahim Yiğit İlkokulu Müdürü Ramazan DEMİRPENÇE, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Erhan ARSLAN, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Cevdet GÖKDEMİR, 75. Yıl YBO Müdürü Yunus Emre GÜR, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hasan YEĞİN, Şehit Kadirler Ortaokulu Müdürü, Ziya TOKAT, İmam Hatip Lisesi Müdürü Muammer KAYHAN, Atatürk METEM Müdürü Murat KORKMAZ, Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mustafa BALTACI, Anadolu Lisesi Müdürü Şükrü TOPÇU ve 125. Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Müğmine ULUÇAY ile bir araya gelerek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Belediyemizle ilgili taleplerini sorduk. Eğitime yaptığımız katkı her şeyin ötesindedir. Öğrencilerimizin başarısı ilçemizin başarısıdır, ilçemizin başarısı ise ülkemizin başarısıdır. Bu yüzden eğitim camiamıza bu konuda çok güveniyoruz. Maddi ve manevi desteğimizi esirgemiyoruz. Müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder, başarılı bir eğitim yılı olmasını dilerim.”dedi.