GENÇLİK MERKEZİ YER TAHSİSİ YAPILDI

12806152 1148746861825377 5607849975008354262 n

İlçemizde gençleri sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek ve yetiştirmek amacıyla Durağan’a Gençlik Merkezi kazandırılması için çalışmalar devam ediyor.
Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan’ın girişimleri ile Gençlik Merkezinin yer tahsisi yapıldı.
Gençlik Merkezi için yer tahsisinin yapıldığını belirten Başkanımız Ahmet Kılıçaslan: “Gençlerin sosyal, kültürel, eğitsel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ilgili, bilgi ve becerilerini geliştirmek amacı ile Durağan Gençlik Merkezi’ni seçim vaatlerimiz içerisinde deklare ettik ve hemşerilerimize söz verdik. Ne söz verdik isek, sözümüzün arkasındayız. Gençlik merkezini gençlerimizin hizmetine sunmak için çalışmalara devam ediyoruz. Uzun zamandır uğraş verdiğimiz Gençlik Merkezi ile ilgili tahsis çalışmaları tamamlandı. Gençlik Merkezinin yapılması planlanan araziyi Hazineden Durağan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne tahsisi yapıldı. İnşallah yakın zaman içerisinde ilçemize gençlik merkezini kazandırarak, ilçe halkının kullanımına açacağız. Gençlerimizi sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek ve yetiştirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tür sosyal aktivitelerin her zaman önemi çok büyüktür. Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz. Sağlıklı nesiller, toplumla barışık, insan merkezli düşünen gençlik hayalimiz. İlçemize ve gençlerimize hayırlı olsun.”dedi.