TABİAT PARKI ÇALIŞMALARIMIZ

İlçemiz Buzluk Yaylasının tabiat parkı ilan edilmesi ve turizme kazandırılması için çalışmalar devam ediyor.
Buzlukta 51,6 hektarlık alan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğümüzün teklifi, Tarım ve Orman Bakanlığımızın olurları ile TABİAT PARKI olarak tefrik ve ilan edilmişti. Bu kapsamda Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürü Orhan Çatalçam, Bölge Müdür Yardımcısı Selim Yalçınkaya ve Şube Müdürü Emre Baş ile birlikte Buzluk Tabiat Parkı Gelişme Planı kapsamında alanda ön görülen yürüyüş yolları, manzara seyir noktaları ve günü birlik kullanım alanları hakkında arazi incelemesi ve görüş alış verişinde bulundu.
Başkanımız; "Amacımız ilçemizin, önemli değerlerini herkesle paylaşmak. Doğa bize güzelliğiyle bu nimeti vermiş. Bunları korumak, bundan sonra da yaşatılmasına vesile olmak için çalışıyoruz.
Projenin bu aşamaya gelmesine vesile olan Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş'e, İl Başkanımız Sn. Uğur Giresun'a, emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. İlçemize
hayırlı olsun."dedi.

Bir 1 kişi, ayakta, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, oturan insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı '"Vatanını en çok seven Görevini en yi yapandır' görseli olabilir