SULTANGAZİ BELEDİYESİNİ ZİYARET

İstanbul Sultangazi İlçesinin mimari gönül ve hizmet adamı Sultangazi Belediye Başkanı Sn. Abdurrahman Dursun'u ve Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Sn. Süleyman Yiğitoğlu’nu İlçe Kaymakamımız Ahmet Tozlu, Belediye Başkanımız AHmet Kılıçaslan, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyelerimiz Mahmut Yurtseven, Yılmaz Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Komisyon Üyesi ilçemiz iş adamlarından Halil İbrahim Aktan, Sultangazi Belediyesi Meclis Üyesi hemşehrimiz Murat Atbakıcı, Sultangazi AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Şanlan ve ilçe Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Cansızoğlu  ziyaret etti.

Bir 3 kişi görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir Mahmut Yurtseven dahil 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir Murat Atbakıcı,Hikmet Akpınar ve Halil Ibrahim Aktan dahil 11 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir