DOĞALGAZI DURAĞAN'A KAZANDIRACAĞIZ...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’in 2023 yılında Durağan’da #Doğalgazın yakılması talimatını vermesinden sonra çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.
İstanbul’da Akmercan Doğalgaz Şirketler Grubu Yöneticisi Gazi Akmercan’ı , İlçe Kaymakamımız Ahmet Tozlu, Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı değerli hemşehrimiz Rüstem Tüysüz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyelerimiz Mahmut Yurtseven ve Yılmaz Şahin ziyaret etti. Başkanımız AHmet Kılıçaslan; " #Doğalgaz’ın ilçemize bağlanması konusunu ve süreci değerlendirdik. Yıllardır hayalini kurduğumuz doğalgaza kavuşmaya az kaldı. İlçemiz için büyük önem arz eden bu önemli projeyi de hayata geçirmek bizlere nasip oluyor. Bu süreçte bizlere güç veren Ak Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş, AK Parti İl Başkanımız Sn. Uğur Giresun başta olmak üzere emeği geçenlere ilçe halkım adına şükranlarımı sunarım."dedi.
 
Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir Rüstem Tüysüz dahil 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
Bir 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.