OKUL ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, okullarda öğrencilerle buluştu. Başkanımız; "Siz okulunuzu özlediniz, bizlerde sizleri....Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın mimarları değerli öğrencilerimizle bir araya gelerek, sohbet ettik, hasret giderdik. Gözlerindeki ışığı gördüm, onlara güveniyor ve inanıyoruz. Sağlıklı, başarılı bir yıl olacak inşallah…Bütün öğrencilerimize, hayallerine yaklaşacakları başarı dolu bir yıl diliyorum. #İyidersler çocuklar."dedi.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir Kadir Baltekin görseli olabilir

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir