ALIŞ VERİŞİNİZİ BİZ YAPALIM

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, İlçemizin sağlığı için Korona Virüs önlemlerini almaya devam ediyor.
 Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, şunu diyen bir yazı '#SOKAĞAÇIKMA İHTİYAÇLARINIZI BİZ GÉTİRELİM 65 yaş üstü hemşehrilerimiz siz isteyin ihtiyaçlarınızı biz ayağınıza kadar getirelim. DURAĞAN BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ BEYAZ MASA 153 KILIÇASLAN #Sağlı DURAĞAN DURAĞAN BAŞKANI'
Başkanımızın talimatları doğrultusunda kıymetli büyüklerimizin salgınlara karşı önlemlerine bir yenisini daha ekliyoruz.
65 yaş üzeri hemşehrilerimizin sokağa çıkmasının salgın döneminde riskli olması dolayısıyla alışverişlerinizi biz yapıp evinize kadar teslim edeceğiz.
SİSTEM NASIL İŞLEYECEK?
• DURAĞAN BELEDİYESİ ALO 153 numaralı çağrı merkezimizi aradığınızda temel gıda ihtiyaçlarınızın listesini ve tutanakla ücretini almak için resmi zabıtamız eşliğinde ekiplerimiz evinize gelecek.
• Alışverişiniz yapıldıktan sonra fiş ve alışveriş poşetlerinizi tutanakla sizlere teslim edeceğiz.
• Evinizde güvenle otururken işlerinizi biz halledeceğiz. Çünkü sizlere ve sağlığınıza önem veriyoruz. Bu süreçte belediye ekiplerimiz ve bizler hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz. SAĞLIĞINIZ İÇİN EVDE KALIN... SAĞLICAKLA KALIN.....