MUHTARLARIMIZLA İSTİŞARE

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, ilçe merkezimize bağlı Muhtarlarımızla çalışmalarımızı değerlendirdi. Altınkaya Mahallesi Muhtarı Sinan SÖNMEZ, Buzluk Mahallesi Muhtarı İsmail CİRİT, Merkez Mahallesi Muhtarı Hakan NAZLI, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ekrem ÇİĞDEM ve Yandak Mahallesi Muhtarı Erol ALTAY ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenleyen Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN: "İlçemize yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduk. Bizlerden beklentilerini ve görüşlerini aldık. Doğru talepleri alarak doğru yatırımlar yapmak, ilçenin kaynaklarını doğru kullanmak bu anlamda çok önemli. Böyle toplantılar yapmaya devam edeceğiz. İletişimimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. Durağan hepimizin, bu ilçe için kol kola girerek çalışmaya devam edeceğiz."dedi.