TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

DSC 2493

DSC 2501

Sinop Valisi Yasemin Çetinkaya, Durağan ilçesindeki traktör kazasında yaşamını yitiren Tülay Maraz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. İlçeye bağlı Dağdelen köyünde, Mehmet Maraz idaresindeki traktörün yol kenarındaki bir evin bahçesine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden iki çocuk annesi Tülay Maraz'ın (39) köydeki ailesini ziyaret eden Vali Çetinkaya, Maraz ailesine başsağlığı diledi.
Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şefattin Serten ve İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner'in de eşlik ettiği ziyarette, Vali Çetinkaya taziyenin ardından kazanın meydana geldiği alanda incelemede bulundu.
Ziyarette, Saraydüzü Kaymakamı Yusuf Özbey, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kemal Arslan, Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tapar da hazır bulundu.