BAŞKANIMIZ BOLLUK AŞI BAYRAMLARINDA

6

2

1

İlçemiz köylerinde Bolluk Aşı Bayramları devam ediyor. Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, beraberinde İlçe Başkanımız Ahmet Usta, İl Genel Meclis Üyemiz Hamit Topçuoğlu ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İlçemize bağlı Çampaşasakızı, Aşağıalınca ve Vezirköprü Taşağıl köyünde rahmet duasında vatandaşlarımızla bir araya geldi.
Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Vezirköprü Taşağıl köyünde Bolluk Aşı Bayramına katılanAK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ile hasbihalde bulundu.
Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, muhtarlara ve köylülere ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek: “Hemşerilerimizle güzel sohbetler yaptık. Muhtarlarımızdan bölgedeki taleplerini dinledik ve bazı değerlendirmelerde bulunduk. Rabbim bu güzel birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, bu sohbet toplantılarımızı hayırlara ve güzel hizmetlere vesile kılsın İnşallah...”dedi.