VALİMİZ VE VEKİLİMİZ'DEN ZİYARET

Sayın Valimiz Erol KARAÖMEROĞLU ve Milletvekilimiz Sn.Dr.Nazım MAVİŞ'i; Kaymakamımız Ahmet TOZLU, İlçe Başkanımız Hasan YILDIRIM, DUDEF Genel Başkanı Halil İbrahim AKTAN, Sinop Eğitim Vakfı Genel Başkanı Mehmet COŞKUN, MÜSİAD Tekirdağ İl Başkanı Ramazan DOĞAN, Tekirdağ Çorlu Bakkallar Odası ve Çorlu Spor Başkanı Yusuf GÜMÜŞ, İş Adamımız Halil CENGİZ, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa CANSIZOĞLU, Emin AKDEMİR ile birlikte Belediyemizde ağırlayarak; devam eden çalışmalarımız ve gelecek hedeflerimiz ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduk.
Ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.
279769608 1960517637473912 135290662562066636 n

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı '"Vatanını en S ok seven Görevini en iyi yapandır' görseli olabilir

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir