MECLİS ÜYELERİMİZ İLE ZİYARET ETTİ

12705300 1131980426835354 6586863790721329048 n

BAŞKANIMIZ VE MECLİS ÜYELERİMİZ  MİLLETVEKİLİMİZİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN¸ İlçe Başkanımız Ahmet USTA, Belediye Meclis Üyelerimiz Salih YILMAZ, Hüseyin BÜYÜK, Hüseyin DEDE, Dursun DEMİRPENÇE, İlyas ÖZ, Seher ÖZTEKİN, Serfinaz YANIK ile birlikte Ak Parti Sinop Milletvekilimiz Nazım MAVİŞ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
“Rabbim Bizlere Hayırlı Hizmetler
Yapmayı Nasip Etsin”
Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, yaptığı değerlendirmede: “ Durağan’ımıza beraber hizmet edeceğimiz, değerli Vekilimiz Sayın Nazım MAVİŞ’i makamında ziyaret ettik. Gönül dostu AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Nazım MAVİŞ'e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendileri bizleri son derece samimi ve sıcak karşıladı. Kendilerine teşekkürlerimizi sunduk. İstek ve taleplerimizi iletip çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. İlçemizin sorun ve beklentilerini Ankara’dan takip edecek genç ve dinamik bir milletvekilimiz var. Rabbim her daim işlerinde kendilerine kolaylıklar versin, bizleri de kendilerine yardımcı eylesin. İlçemizi hak ettiği konuma hep birlikte getireceğiz inşallah. Rabbim bizlere güzel ilçemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Durmak yok, ilçemize hizmet etmeye devam. Sayın Milletvekilimiz Nazım MAVİŞ’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.