GREEN PARK SOSYAL TESİSİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

12592431 1128434310523299 2134927857151746540 n

Belediyemize ait Gren Park Sosyal Tesislerinde çevre düzenleme çalışmaları başladı. Yapılacak düzenleme ile Sosyal tesis daha kullanılır hale gelecek. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan yaptığı değerlendirmede:“Green Park Sosyal Tesislerinde çevre düzenleme çalışmalarına başladık. Bina çatısı, şelale, zemin, aydınlatma sistemi ve masların zaman içersinde ömrünü yitirmiş olması nedeniyle tesisi komple elden geçirerek çağa uygun şekilde dizayn ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Green Park Sosyal tesislerinde yeni yapacağımız düzenleme ile kamelya, çevre aydınlatması, ışıklı süs havuzu, büfe ve çiçeklendirmesi yapılarak çağdaş bir görünüme kavuşturacağız, inşallah. Vatandaşlarımız her şeyin en güzelini hak ediyor.”dedi.