MUHTARLAR VE ESNAF ODASI İLE TOPLANTI DÜZENLEDİ

BAŞKANIMIZ AHMET KILIÇASLAN, 12573115 1122197317813665 8829816566355015449 n

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, mahalle muhtarları ve esnaf odası ile istişare toplantısı düzenledi. Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan; “Durağan’ın önemli sorunları varken göz boyayıcı işlerle vakit geçirmek istemiyoruz. Yaklaşık 15 Milyon değerinde olan altyapıyı yapmadan, 1,5 milyona üst yapıyı yaparak göz boyamak istemiyoruz. Her geçen gün kanalizasyon tıkanıklığı, su sıkıntısı, imar vb. sıkıntılar yaşansın istemiyoruz.” dedi.
Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Belediye Meclis Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya Esnaf Odası Başkanı Necati Topçu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Altınkaya Mahallesi Muhtarı Sinan Sönmez, Buzluk Mahallesi Muhtarı İsmail Cirit, Gökırmak Mahallesi, Muhtarı Mutlu Akbey, Merkez Mahallesi Muhtarı Hakan Nazlı, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ekrem Çiğdem, Yandak Mahallesi Muhtarı Erol Altay katıldı.
AMACIMIZ “BİR DUANIN İÇERSİNDE YER ALABİLMEK”
"Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır" Birlik ve beraberlik içerisinde, Muhtarlarımız ve esnaf Odamızla istişare toplantısında bir araya geldik diyen Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan; “ Birlik ve Beraberlik içerisinde ilçemize hizmet ettiğimiz, Muhtarlarımız mahalle halkını, Esnaf Odamız ise esnafı temsilen bu görevi yürütüyor. Hepimiz seçilmiş kişiler olarak sorumluluğumuz var. Bu doğrultuda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmekle mükellef. Muhtarlarımız ve Esnaf Odamızla 2016 yılında ortak yürütülecek çalışmalarla ilgili değerlendirme ve istişare toplantısı için bir araya geldik. 2016 yılında hayata geçireceğimiz hedeflerimizi gözden geçirdik. Bugüne kadar yaptığımız, devam eden ve yapacağımız çalışmaları anlattık. Onlarda mahallelerindeki sıkıntıları ve esnafların sorunlarını dile getirdiler. Biz göreve geldiğimiz ilk gün şunu söyledik. Amacımız bir duanın içerisinde yer alabilmek. Yapmış olduğumuz çalışmalarımızın beğenilmesi, takdir görmesi bizlere dua olarak geri dönmesidir. Bunu başarabiliyorsak ne mutlu bize. Yaptığımız çalışmaları gelecek nesiller için hedefliyoruz. Durağan’ın önemli sorunları varken göz boyayıcı işlerle vakit geçirmek istemiyoruz. Yaklaşık 15 Milyon değerinde olan altyapıyı yapmadan, 1,5 milyona üst yapıyı yaparak göz boyamak istemiyoruz. Her geçen gün kanalizasyon tıkanıklığı, su sıkıntısı, imar vb. sıkıntılar yaşansın istemiyoruz. Altyapı, Su, İmar, Çöp gibi önemli sorunların çözümü için çalışıyoruz. Derdimiz, amacımız halkımızın huzur ve mutluluğuna katkı sağlamaktır. Hizmet bizim işimiz. Birlik ve beraberlik içinde Durağan'ımızı daha güzel günlere birlikte taşıyacağız inşallah. Muhtarlarımız ve esnaf Odamız İlçemizi yeniden imar etme adına bizlere güç kuvvet verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum, Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin.”dedi.