BAŞKANIMIZ KAN VERDİ

Türk Kızılay'ı Durağan Şubesi tarafından düzenlenen, "Kan bağışı" kampanyası düzenlendi. İlçe merkezinde oluşturulan alanda vatandaşlar kan bağışında bulunurlarken kampanyaya bir destek de İlçe Kaymakamımız Akın ORUÇ ve Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN’dan geldi.

Kanbağışı sonrasında konuşan Durağan Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Kan Bağışlayan Herkes Hayır İşlediğini söyledi ve tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti. Başkanımız KILIÇASLAN; “Türk Kızılay'ı birlikteliğinde düzenlenen, "Kan bağışı" kampanyası kapsamında kan bağışında bulunduk. İnsanlar sağlıklı bir yaşam sürmesi için, kan vermesi gerekir. Kan vermek sağlıktır. Hem veren insanlar için, hem de verilen kanlardan faydalanacaklar için kan hayattır. İnsanlığı ve kendini seven herkesin kan vermesi gerekir. Çünkü kan bağışlayarak bir hayır yapmış oluyorlar. Hiç tanımadıkları bir insanın hayatını kurtarıyorlar. Kan bağışı kampanyasına katkı sağlayan, vatandaşlarımıza, Durağan Kızılay Şube Başkanı Mahmut YURTSEVEN ve ekibine tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılay

Kızılay1

Kızılay2

Please publish modules in offcanvas position.