GENÇLİK MERKEZİNDE SONA DOĞRU

İlçemize yapılan Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Yüklenici firma tarafından yapımı üstlenilen “Durağan Gençlik Merkezi" inşaatının %90'ı tamamlandı.

Yapılan sözleşmeye göre 450 takvim günü içerisinde teslim edilmesi beklenen Gençlik merkezinin yapılmasıyla ilçemizde bulunan gençlerimiz sosyal aktivite anlamında geniş imkanlara sahip olacaktır. Gençlik merkezi içerisinde kütüphane, oyun salonları, spor salonları, seminer alanları yer alacak. Biz gençliğe yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu düşünüyoruz. İktidara geldiğimiz günden itibaren gençlerimize yatırımlara önem veriyoruz. O yüzden eğitim şartlarını iyileştirirken aynı zamanda onlara sosyal alanda da imkanlar sunmaya gayret gösteriyoruz. Bu düşüncelerle gençlik merkezinin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, başta Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ, olmak üzere emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

46043882 987922141400138 1590017255419150336 n