Meclis Kararı 2018/15

Durağan spor Kulübüne Nakdi Yardım Yapılması konusunun görüşülmesine başlandı. Belediye Başkanı söz aldı. Durağan spor Kulüp Başkanı Ramazan ÇİRİŞ tarafından Belediye Başkanlığına verilen 29.12.2017 tarihli dilekçede İlçemizde faaliyet gösteren ve İlçenin tek amatör futbol kulübü olan Durağan Spor’umuzun Sinop Amatör liginde yaptığı mücadelenin sürdürülebilmesi için maddi gelire ihtiyacı vardır. Kulübümüzün hiçbir yerden geliri yoktur.2017-2018 sezonu için Kulübümüzün çeşitli ihtiyaçlarının sağlanması için Durağan Belediye Başkanlığımızdan nakdi yardım talep ettikleri belirtilmiştir. Belediye Başkanı söz aldı.

Söz konusu Durağan spor Kulübü’ne Belediyemiz Başkanlığınca 5393 sayılı Belediye Kanununun 14.maddesinin (b) bendi gereğince 5.000.-TL maddi yardım yapılmasını teklif ediyorum dedi, teklif oylamaya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edildi.