SPORCULARIMIZDAN ZİYARET

Sinop il genelinde yapılan tekvando müsabakalarında dereceye giren sporcular, Durağan Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan'ı ziyaret etti.

Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, ziyarette yaptığı konuşmada, Durağanlı sporcuların elde ettikleri başarıların kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
9 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan sporcuları tebrik eden Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, şöyle konuştu:"İlçemizin tanıtımı açısından gerek spor kulüplerimiz gerekse okul takımlarımız çok önemli görevler üstlenmekte. Göstermiş olduğunuz özveri ve başarı bizleri onurlandırdı. Bizler her zaman gençlerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimiz de yaşamda başarıyı yakalamak için sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerle hayatlarını renklendirmelidir. Bize bu gururu yaşatan ve gençlerimize bu başarıyı yakalamasına vesile olan antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum."

26815121 1817842338249156 5764394449956618558 n