ZARARI KÂR'A ÇEVİRDİ

6

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, gideri gelire çevirerek belediyenin kasasına 70 bin lira kazandırdı.
Gideri gelire çevirdiğini dile getiren Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, “Belediyemiz araç parkında yenilemeye giderken belediyenin üzerine yük olan araçları da hurdaya çıkartarak belediyeye gelir sağlıyoruz. Araç parkında bulunan kullanılamaz halde ama trafikte faal olan sigorta ve muayene ödemeleri yapılan araçları hurda haline getirerek, ihale usulü ile satışını gerçekleştirdik. Ayrıca atıl durumda olan hurda malzemeleri de toplayarak satışını yaptık. Hurda araçların ve hurda malzemelerin satışından belediyemiz kasasına 70 bin lira gelir sağladık. Bu satışları yapmasak o araçların sigortası ve muayenesi ödenecekti. atıl durumdaki hurdalarda çöp olup gidecekti. Geliri masraflarını ancak karşılayan belediyemizde, alımlarda ve kullandığımız malzemede ince eleyip sık dokuyoruz. İsraftan kaçıyor, tasarrufa önem veriyoruz” dedi.